95000000
Κυβικά Νερού το έτος
926000
Εξυπηρετούμενος Πληθυσμός (Ύδρευση)
60000000
Κυβικά μεταφερόμενης ποσότητας ακαθάρτων το έτος
1100000
Εξυπηρετούμενος Πληθυσμός (Αποχέτευση)

Χαιρετισμός

Η μετάβαση της χώρας μας σε ένα μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης καθιστά σαφές πλέον ότι η περιβαλλοντική και κλιματική διαχείριση οφείλει περισσότερο από ποτέ να εναρμονίσει τη διάσταση της ανάπτυξης με την προστασία του περιβάλλοντος και να εκσυγχρονιστεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά αλλά και παγκόσμια πρότυπα.

Η τροχιά ανόδου στην οποία έχει περιέλθει πια η χώρα μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο συμβάλλει αναμφίβολα στην ενθάρρυνση ενός φιλοεπενδυτικού κλίματος, ενώ καθιστά αναγκαία την ύπαρξη εγγυημένων χρηματοδοτικών εργαλείων τα οποία και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο. Όροι όπως βιωσιμότητα και αποδοτικότητα οφείλουν να διέπουν τα έργα υποδομής .
Όραμα μας, ένα ασφαλές, αειφόρο αστικό περιβάλλον, με τις υποδομές στην υπηρεσία του πολίτη, να παρέχουν υψηλή ποιότητα ζωής, θεμέλιο για ένα καλύτερο αύριο!

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και αναπτύσσουμε συνεργασίες, με τους Παραγωγικούς και Κοινωνικούς Φορείς, την ΕΥΑΘ ΑΕ, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, και την Πολιτεία.
Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα αναβάθμισης των υποδομών στις περιοχές ευρύτερης μας ευθύνης, αξιοποιώντας Εθνικούς και Κοινοτικούς Πόρους, και σύγχρονους τρόπους χρηματοδότησης, επιτυγχάνοντας απτά αποτελέσματα, με μετρήσιμα οφέλη για το σύνολο της Κοινωνίας και τον κάθε Πολίτη ξεχωριστά.

Στην προσπάθεια μας, σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Γιώργος Ιωαννίδης
Πρόεδρος Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων

Διεύθυνση

  Λεωφ. Κων. Καραμανλή 67, Τ.Κ. 546 42

  [email protected]

  2310 953600

  2310 953580

  2310 953585

up